Over Ons

Welkom op Spat! Dé bron voor betrouwbare en praktische informatie over honden. Onze artikelen zijn geschreven door ervaren professionals met een passie voor deze trouwe viervoeters. We hopen dat onze website een waardevolle bron zal zijn voor hondenbezitters die op zoek zijn naar deskundig advies en informatie.

We hebben zelf verschillende honden gehad en hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het verzorgen en opvoeden van deze prachtige dieren. We hebben ons ook altijd verdiept in de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van hondenverzorging, zodat we onze honden het beste konden geven wat er maar mogelijk was.

Onze missie is het helpen van hondeneigenaren om hun viervoeter op een verantwoorde en liefdevolle manier te verzorgen. We willen dat zoveel mogelijk hondenbezitters in staat zijn om hun hond op een gezonde en gelukkige manier te houden, en we hopen dat onze website daarbij kan helpen.

We updaten regelmatig onze website met nieuwe artikelen en informatie, dus houd ons zeker in de gaten. Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen ons best doen om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.


Het Team

naomi-de-jong

Naomi de Jong

Dierenartsassistent

Naomi is een gepassioneerde hondenliefhebber en een expert op het gebied van hondenverzorging. Met een afgeronde opleiding als Dierenartsassistent-Paraveterinair, heeft ze haar kennis en interesse in honden naar een hoger niveau getild. Ze is voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten in de wereld van hondenverzorging, en ze deelt haar expertise graag met andere hondenliefhebbers.

Als dierenartsassistent-paraveterinair speelt Naomi een cruciale rol in de gezondheidszorg van honden. Ze ondersteunt dierenartsen bij onderzoeken, behandelingen en chirurgische ingrepen. Ze zorgt voor een goede voorbereiding, assisteert bij medische procedures en biedt geruststelling en comfort aan honden en hun eigenaren. Haar expertise strekt zich uit tot het verstrekken van juiste voedingsadviezen, het beheren van medicatie en het verzorgen van postoperatieve zorg.

Wil je meer weten over hondenverzorging, heb je vragen over de gezondheid van je hond, of wil je advies over veterinaire zorg? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Naomi.

E-mail Naomi: [email protected]

sanne-dekker

Sanne Dekker

Hondentrainer

Sanne is geboren en getogen in Breda en heeft altijd al een grote liefde gehad voor honden. Haar ouders, die inmiddels met pensioen zijn, hebben beiden als dierenarts gewerkt toen ze opgroeide, wat haar interesse in dierverzorging al vroeg heeft aangewakkerd.

Ze heeft zelf verschillende honden gehad, van kleine terriërs tot grote herdershonden en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het verzorgen en opvoeden van deze trouwe viervoeters.

Sinds 2018 werkt zij als professioneel hondentrainer. Ze geeft trainingen aan honden en hun baasjes in Breda en omgeving en helpt hondenbezitters graag om een hechte band op te bouwen met hun viervoeter.

E-mail Sanne: [email protected]


Contactgegevens

Adres:

Kraijenhoffstraat 137A
1018 RG Amsterdam

Telefoonnummer:

+31853128849