Over Ons

Welkom op Spat! Dé bron voor betrouwbare en praktische informatie over honden. Onze artikelen zijn geschreven door ervaren professionals met een passie voor deze trouwe viervoeters. We hopen dat onze website een waardevolle bron zal zijn voor hondenbezitters die op zoek zijn naar deskundig advies en informatie.

We hebben zelf verschillende honden gehad en hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het verzorgen en opvoeden van deze prachtige dieren. We hebben ons ook altijd verdiept in de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van hondenverzorging, zodat we onze honden het beste konden geven wat er maar mogelijk was.

Toen we onze liefde voor honden combineerden met onze passie voor het schrijven, besloten we een website op te zetten waar we onze kennis en ervaring konden delen met andere hondenbezitters. Zo ontstond deze website over honden, waar we informatie bieden over voeding, training, gezondheid en verzorging van honden.

Onze missie is om hondeneigenaren te helpen hun viervoeter op een verantwoorde en liefdevolle manier te verzorgen. We willen dat zoveel mogelijk hondenbezitters in staat zijn om hun hond op een gezonde en gelukkige manier te houden, en we hopen dat onze website daarbij kan helpen.

We updaten regelmatig onze website met nieuwe artikelen en informatie, dus houd ons zeker in de gaten. Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen ons best doen om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.


Het Team

naomi-de-jong

Naomi de Jong

Bijdrager

Naomi heeft een opleiding in Diermanagement afgerond in 2014. Haar passie voor honden en opleiding in Diermanagement hebben haar aangezet om zicht te verdiepen in de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van hondenverzorging. Ze houdt ervan om haar kennis te delen met andere hondenliefhebbers, daarom is ze begonnen met het schrijven van artikelen voor Spat. 

E-mail Naomi: [email protected]

Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram

sanne-dekker

Sanne Dekker

Bijdrager

Sanne is geboren en getogen in Breda en heeft altijd al een grote liefde gehad voor honden. Haar ouders, die inmiddels met pensioen zijn, hebben beiden als dierenarts gewerkt toen ze opgroeide, wat haar interesse in dierverzorging al vroeg heeft aangewakkerd.

Ze heeft zelf verschillende honden gehad, van kleine terriërs tot grote herdershonden en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het verzorgen en opvoeden van deze trouwe viervoeters.

Sinds 2018 werkt zij als professioneel hondentrainer. Ze geeft trainingen aan honden en hun baasjes in Breda en omgeving en helpt hondenbezitters graag om een hechte band op te bouwen met hun viervoeter.

E-mail Sanne: [email protected]

Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram


Contactgegevens

Adres:

Kraijenhoffstraat 137A
1018 RG Amsterdam

Telefoonnummer:

085 312 884