Achtergelaten hond met zware verwondingen krijgt eindelijk een thuis dat ze verdient

emma-martens
Geschreven door Emma Martens | Redactie
Laatste update: 27 februari 2024
Achtergelaten hond met zware verwondingen krijgt eindelijk een thuis dat ze verdient 1

Dit is het hartverwarmende verhaal van Gary, een trouwe hond die enorme uitdagingen aanging en ondanks alles hoop en geluk vond. Lees verder over het verhaal van deze trouwe viervoeter.

Een trouwe viervoeter

Gary was geen gewone hond. Ze woonde in een rustige tuin en hoewel haar baasjes haar niet goed behandelden, bleef ze erg trouw. Vastgeketend aan een boom wachtte ze geduldig.

Een smeekbede om hulp

Op een dag merkte een buurman Gary's vreselijke toestand op. Haar poot viel er bijna af en er hing een ketting om haar nek. In Gary's blik was een stil smeekbede om hulp te lezen. Het was een moment dat alles veranderde.

De goedaardige buurman besloot in actie te komen. Toen de redders haar kwamen redden, waren ze er helemaal kapot van.

Gary had een ketting om haar nek en een ernstige wond aan haar achterpoot, waardoor ze niet goed kon lopen.

Maar zelfs in zo'n toestand gaf Gary niet op.

Haar redders besloten voedsel te gebruiken om haar in hun auto te lokken en Gary deed haar best om hen te volgen. Ondanks de pijn hinkte Gary met droevige ogen mee. Ze wist dat dit haar kans was op een beter leven.

De diagnose van de dierenarts

In de kliniek van de dierenarts werd de ware omvang van Gary's lijden onthuld. Haar poot had ernstige necrose, alsof een staaldraad haar had verwond, waardoor het bot bloot kwam te liggen. De arme hond had onvoorstelbare pijn doorstaan.

Hoe is dit gebeurd?

Mensen wilden weten wat er met Gary was gebeurd. Ze ontdekten dat ze was achtergelaten tijdens een storm, wachtend op de terugkeer van haar eigenaar. Maar haar baasje kwam nooit terug. Helaas een pijnlijke waarheid.

De weg naar herstel

Gary's weg naar herstel was begonnen. Haar toestand werd vastgesteld en ze kreeg de zorg die ze nodig had. Na een maand rust mocht ze eindelijk op drie poten lopen. Haar staart kwispelde vrolijk terwijl ze haar tweede kans op leven omarmde.

Een nieuw begin

Ondanks alle ellende die deze hond heeft moeten doorstaan, heeft ze haar leven er niet door laten bepalen.

Gary was heel liefdevol en aanhankelijk en wilde met iedereen spelen die ze tegenkwam. En daarom kon een van haar redders haar gewoon niet laten gaan en besloot haar te adopteren.

Zodra haar redder Gary thuisbracht, besloot ze haar in bad te doen. Eerst was ze bang, maar langzamerhand voelde ze zich op haar gemak. Haar verleden was pijnlijk, maar ze kreeg een nieuw leven, gevuld met liefde en zorg. Ze ziet er nu heel anders uit.

Nog lang en gelukkig

Gary's leven veranderde voorgoed en ze liet haar pijnlijke verleden achter zich. Ze geniet van elk moment met haar nieuwe familie.

Ze brengt haar dagen door met spelen en zich vermaken met haar hondenbroertje en krijgt alle aandacht die ze verdient.

Gary's verhaal is een herinnering dat er zelfs in de moeilijkste tijden een goed einde kan zijn.

Newsletter Image

Houd je van honden?

Dan zul je dol zijn op onze dagelijkse e-mail! Meer dan duizend hondenliefhebbers ontvangen hem om hun ochtend goed te beginnen. Het is opbeurend, leuk en altijd helemaal gratis. Probeer het hieronder eens uit!