Achtergelaten kitten adopteert puppy

emma-martens
Geschreven door Emma Martens | Redactie
Laatste update: 1 juni 2024
Geredde Kitten Adopteert Puppy En Het Duo Is Nu Onafscheidelijk 1

Het is altijd zo mooi om te zien hoe een kat en een hond goed met elkaar kunnen opschieten en als twee broers of zussen samenleven.

Iedereen die ooit beide dieren heeft gehad, kan bevestigen dat honden en katten met elkaar kunnen opschieten, maar het is niet altijd even eenvoudig. Sommige hondenrassen zijn wat terughoudender en soms is die vriendschap gewoon niet mogelijk.

Maar voor iedereen die heeft gezien hoe hun twee favoriete huisdieren goed met elkaar kunnen opschieten en samen kunnen spelen, is het een genoegen om hun prachtige vriendschap te aanschouwen.

Cheech Ontmoet Haar Nieuwe Broer

Een maand geleden besloot een pleeggezin een Chihuahua van vijf dagen oud te adopteren en hem Casanova te noemen.

Omdat hij pas net geboren was, moest het gezin constant voor hem zorgen. Niet lang daarna werden ze op de hoogte gebracht van een kleine zwerfkitten op straat.

Aangezien ze al hun handen vol hadden, zou het moeilijk voor hen zijn om ook nog een kat te adopteren, maar ze konden gewoonweg geen nee zeggen tegen een kat die hun hulp nodig had.

De eerste dagen van Casanova waren zwaar. Omdat hij geen moeder had, moesten zijn verzorgers alles in het werk stellen om hem in leven te houden.

Toch geloofden ze dat ze nog beter voor hem konden zorgen. Toen ze het zwerfkitten eindelijk onder hun hoede hadden, kreeg de familie een briljant idee.

Het tweetal zou een thuis met elkaar delen en het zwerfkitten zou de zorg voor haar nieuwe broertje op zich kunnen nemen.

Hartverwarmende Kennismaking

Toen de kat, die nu Cheech heette, eindelijk aan Casanova werd voorgesteld, leek ze oprecht nieuwsgierig en geamuseerd door de kleine puppy.

Cheech kuste Casanova's kleine neusje om zichzelf voor te stellen. Het duurde maar een seconde, maar de band was zichtbaar en het nieuwe duo van kat en hond was nu onafscheidelijk.

Ze brengen bijna elk moment van de dag samen door en ze houden er ook van om samen te dutten.

Cheech houdt ervan om zijn kleine pootjes om haar broer heen te slaan als ze slapen en dat is zo schattig.

Hun verhaal is hartverwarmend en de twee zijn heel lief samen.

Ondanks hun moeilijkheden zo vroeg in hun leven, hebben de twee elkaar gevonden en zullen ze niet zo snel van elkaar gescheiden worden.

Ik hoop dat ze samen veel mooie avonturen beleven en een familie hebben gevonden die van ze houdt en voor ze zorgt.

newsletter-image-2

Houd je van honden?

4.883 hondenliefhebbers ontvangen mijn dagelijkse nieuwsbrief om hun ochtend goed te beginnen. Het is opbeurend, leuk en altijd helemaal gratis. Probeer het hieronder uit!