Boxer puppy bedekt met teken zakt in elkaar op de oprit van een vreemde op zoek naar hulp

emma-martens
Geschreven door Emma Martens | Redactie
Laatste update: 4 december 2023
Boxer Puppy bedekt met teken zakt in elkaar op de oprit van een vreemde op zoek naar hulp 1

Izabella St. James, de oprichtster van de reddingsgroep The Pug Queen is een toegewijde mopshondenliefhebber en redder van mopshonden en geeft ze het leven dat ze verdienen.

Hoewel ze zich vooral richt op het redden van mopshonden, kon haar hart het verzoek om hulp niet negeren toen ze hoorde over een boxerpup die besmet was met teken.

De Pug Queen deelde het verhaal en schreef:

"Ze brak meteen mijn hart. Ik heb nog nooit een hond gezien met zoveel teken. Ik bood meteen aan om haar dierenartsbezoek te betalen als iemand haar zo snel mogelijk naar Bravecto, voor een onderzoek en een test kon brengen."

De verwaarloosde puppy bedekt met "duizenden" teken werd ineengezakt gevonden op iemands oprit in Fresno, Californië. Die persoon was een man met de naam Isaac die haar oppakte en haar veilig hield tot er hulp kwam.

Een helpende hand

Isaac, de vriendelijke man die Betty vond, schakelde de hulp in van Amy van The House Of Muddy Paws, een reddingsorganisatie in Fresno.

Amy bracht Betty met spoed naar een lokale dierenarts, maar het zag er niet goed uit - Betty had "duizenden" teken en het verwijderen ervan moest worden gestopt omdat ze te veel bloedde.

"De teken zullen de hele nacht blijven sterven en eraf vallen," deelde de reddingsorganisatie mee, om de ernst van Betty's toestand te benadrukken.

De Pug Queen, geraakt door de toestand van Betty, bood haar steun aan. Ze betaalde de rekening van 438 dollar en regelde dat Betty van Fresno naar Los Angeles werd gebracht door Wayne, een hondenpleegvader.

Betty, nu onder de zorg van Dogtor Slaton, staat een lange weg te wachten naar herstel. Ze is pas zes maanden oud en heeft een leven van ernstige verwaarlozing achter de rug.

De Pug Queen laat niets aan het toeval over en heeft meer onderzoeken gepland om de gezondheid van Betty te garanderen.

De hoop is om voor Betty een liefdevol pleeggezin of gouden mandje te vinden.

"Deze kleine meid verdient de kans om gezond te zijn en goed verzorgd te worden" zei Izabella.

Help deze pup een liefdevol thuis te vinden door haar verhaal te delen.

Ze verdient het om de goede dingen van het leven te ervaren en omringd te worden door mensen die van haar houden.

newsletter-image-2

Houd je van honden?

4.883 hondenliefhebbers ontvangen mijn dagelijkse nieuwsbrief om hun ochtend goed te beginnen. Het is opbeurend, leuk en altijd helemaal gratis. Probeer het hieronder uit!