Bruine Labrador puppy observeert vissen en steelt de harten van iedereen

emma-martens
Geschreven door Emma Martens | Redactie
Laatste update: 8 december 2023
Bruine Labrador Puppy observeert vissen en steelt de harten van iedereen 1

We kunnen veel van onze honden leren, bijvoorbeeld hoe we onvoorwaardelijk lief kunnen hebben en van de kleine dingen in het leven kunnen genieten.

Bovendien leven honden in het nu - iets wat we allemaal nog beter kunnen.

Een schattige bruine labradorpup gaat viral omdat hij "de vissen observeert" en de wereld laat zien hoe rustgevend het leven aan het water kan zijn.

De 19 seconden durende video werd gedeeld op Reddit door lmaosmh en is zo ontspannend om te zien.

De wonderen van het leven ontdekken

De puppy bevond zich op een drijvende mat in het midden van een rustig meertje.

Maar wat dit moment echt prachtig maakte, was het gezelschap dat hij had: de vissen die rond zijn poten zwommen.

In de video noemde het baasje de vissen liefdevol "mijn nieuwe vrienden". De puppy zat onverstoord stil, de rust van het moment in zich opnemend.

Een Zen-moment

Terwijl de puppy de sierlijke dans van de vissen observeerde, konden kijkers niet anders dan hun gedachten delen.

Eén kijker, vol ontzag, beschreef het als een "supermooi moment" dat " vredig nieuwsgierig" was. De video, die werd gedeeld op de subreddit r/What'sWrongWithYourDog, werd al snel een sensatie en verspreidde rust en vreugde.

Reacties van andere honden

Onder hondenliefhebbers ontstond een levendige discussie over hoe hun eigen trouwe viervoeters zouden reageren in een soortgelijke situatie.

Eén persoon deelde een humoristisch inzicht door te zeggen: "Mijn hond is echt dramatisch en een beetje dol, ze zou in paniek raken en in het rond slingeren als een van de vissen."

Een ander zei: "Ik wou dat mijn hond zo zen was. Hij schakelt nog steeds onmiddellijk de hoog-alarm-adrenalinestand in als er een blaadje voorbij waait."

De drijvende mat

De magische drijvende mat, bekend als een Maui Mat, werd een onderwerp van intrige.

Sommige kijkers toonden interesse in deze drijvende schuimmat, maar er wachtte hen een verrassing - de prijs.

Een hondeneigenaar merkte verbijsterd op: "Ik dacht dat mijn hond die mat geweldig zou vinden totdat ik het op google opzocht. Dat ding kost $600 en mijn hond kennende, zou ze er meteen een stuk van af scheuren zodra ik me omdraaide."

Een les in rust

In dit hartverwarmende verhaal liet de chocolate lab puppy niet alleen de mooie vriendschap tussen verschillende wezens zien, maar leerde hij ons ook een les in rust.

Terwijl we door ons drukke leven navigeren, kunnen we misschien van onze viervoeters leren om de kleine wonderen te waarderen, in het moment te leven en de rust om ons heen te omarmen.

newsletter-image-2

Houd je van honden?

4.883 hondenliefhebbers ontvangen mijn dagelijkse nieuwsbrief om hun ochtend goed te beginnen. Het is opbeurend, leuk en altijd helemaal gratis. Probeer het hieronder uit!