Dakloze jongen viert verjaardag van honden en gaat viral

emma-martens
Geschreven door Emma Martens | Redactie
Laatste update: 5 juni 2024
Dakloze jongen viert verjaardag van honden en gaat viral 1

In Colombia vond een dakloze jongen met de naam Choco liefde en familie in twee trouwe honden, Shaggy en Nena.

Ondanks zijn moeilijke omstandigheden vierde Choco hun verjaardagen met oprechte vreugde.

Dit hartverwarmende verhaal toont de kracht van liefde en de steun van een liefdevolle samenleving, want Choco's eenvoudige daad van vriendelijkheid raakte vele harten en inspireerde een droom om een hondenasiel te beginnen.

Choco's moeilijke start

Choco's leven was niet makkelijk. Hij moest zijn huis verlaten vanwege huiselijk geweld. De straten van Bucaramanga werden zijn nieuwe thuis en dat vond hij niet erg. Het was er veiliger.

Een nieuwe familie

Op een dag, toen Choco door een park liep, zag hij twee puppies. Het waren Shaggy en Nena, en ze werden al snel Choco's nieuwe familie. Hij hield zielsveel van hen en zij hielden ook zielsveel van hem.

Verjaardag vieren

Wat echt gaaf is aan Choco, is dat hij de verjaardagen van zijn honden vierde. Hij had niet veel geld, maar hij wilde zijn trouwe viervoeters blij maken. Dus kocht hij een taart, deed verjaardagshoedjes op en stak zelfs kaarsjes voor ze aan.

Op een dag zag iemand die voorbij liep dat Choco en zijn honden een verjaardagsfeestje gaven op straat. Ze hadden verjaardagshoedjes, een taart en alles! Choco was erg enthousiast en huilde zelfs een beetje omdat hij zo blij was.

De kracht van liefde

De vriendelijke persoon die Choco's verjaardagsfeestje zag, deelde de video online. Veel mensen wilden Choco en zijn honden helpen. Ze doneerden voedsel, geld en nog veel meer om hun leven beter te maken.

De droom van Choco

Choco had een droom. Hij wilde een asiel beginnen voor honden zoals Shaggy en Nena. Hij hoopte een veilige plek te kunnen bieden aan dieren die liefde en zorg nodig hadden.

Choco kreeg een telefoon en begon een Instagram-account om zijn verhaal met de wereld te delen. Hij hoopte dat zijn droom van een asiel zou uitkomen en veel mensen steunden hem.

De beschrijving van zijn profiel luidt:

"✨Mi sueño es fundar un refugio para peluditos 🐾" (Mijn droom is om een opvangcentrum voor harige vrienden te stichten).

Een goed einde

Choco's verhaal laat zien dat liefde het allerbelangrijkste is. Zelfs als je geen groot huis of veel geld hebt, kun je nog steeds een groot hart hebben. Choco en zijn honden hebben samen het geluk gevonden en dat geluk hebben ze met de wereld gedeeld.

Dus onthoud dat het niet gaat om waar je woont of hoeveel geld je hebt. Het gaat om de liefde die je geeft en de dromen die je najaagt. Net als Choco en zijn pluizige familie kun jij de wereld een betere plek maken met liefde en vriendelijkheid.

newsletter-image-2

Houd je van honden?

4.883 hondenliefhebbers ontvangen mijn dagelijkse nieuwsbrief om hun ochtend goed te beginnen. Het is opbeurend, leuk en altijd helemaal gratis. Probeer het hieronder uit!