Dierenarts zegt dat dalmatiër 3 puppy's krijgt, maar hond bevalt van 18 pups

emma-martens
Geschreven door Emma Martens | Redactie
Laatste update: 1 juni 2024
Dierenarts zegt dat dalmatiër 3 puppy's krijgt, maar hond bevalt van 18 pups 1

Misschien denk je, net als de rest van de wereld, dat de Disneyfilm "101 Dalmatiërs" puur fictie is.

Maar dit verhaal bewijst dat het tegendeel waar is, dat het mogelijk is om een gebeurtenis zoals in de tekenfilm in het echt mee te maken.

De familie Langton-Bunker maakte dit ook mee; deze Dalmatiër liefhebbers zagen moeder Miley thuis bevallen van maar liefst 18 puppy's.

Miley was net als elke andere Dalmatiër, met haar kenmerkende zwarte vlekken en een hart vol liefde. Haar baasje, Cecilia, was geen gewoon baasje. Ze zorgde al bijna dertig jaar voor Dalmatiërs en zorgde ervoor dat ze gezond en gelukkig waren.

Een droom en een verrassing

Cecilia deed het niet alleen voor het geld; ze had een diepe liefde voor deze gevlekte honden. Toen Miley moeder zou worden, was iedereen enthousiast. Ze gingen naar de dierenarts en het nieuws was spannend. Miley verwachtte drie kleine puppies.

De grote dag

De dag van Miley's grote moment brak aan. Iedereen stond te popelen om de kleintjes te ontmoeten. Miley begon te bevallen en de spanning was groot. Maar wat er daarna gebeurde, ging ieders verwachtingen te boven.

Toen Miley beviel, gebeurde er iets onvoorstelbaars. De puppies bleven maar komen en komen. De dierenartsen telden vol ongeloof en het bleek dat Miley 18 puppy's ter wereld had gebracht! Het was een wereldrecord en een Australisch record voor dalmatiërs.

"We zaten op 16 en dachten dat ze klaar was na 13,5 uur weeën [...] Het was verbazingwekkend dat ze er nog twee uitbracht, waarmee ze een wereldrecord en een Australisch record vestigde. Ik was verbaasd om er zoveel te zien."

Overal puppies

De puppy's waren klein en vol energie. Ze hadden prachtige vlekken over hun hele lijfje. De kamer was gevuld met gelach en verbazing. Miley, de trotse moeder, was moe maar had een hart vol vreugde. Haar eerste keer als moeder was een historisch moment geworden.

Hoewel het een geweldige ervaring was, zeiden de baasjes gekscherend dat ze Miley dat niet nog een keer zullen aandoen, ook al is ze een geweldige moeder voor hen.

Nieuwe baasjes vinden

Eén van de puppy's werd uitgekozen als nieuwe vriend voor een meisje genaamd Lulu. Maar er waren nog 17 puppies waar ze een thuis voor moesten vinden. Cecilia zorgde heel goed voor ze en zorgde ervoor dat ze gezond waren en klaar om de wereld te trotseren.

Een verhaal om nooit te vergeten

En zo werd Miley's verhaal een gebeurtenis die iedereen zich herinnerde. Het liet zien dat soms de meest onverwachte dingen kunnen gebeuren, zelfs in de hondenwereld. Miley's 18 puppy's werden een symbool van liefde, verrassingen en de vreugde van het moederschap. Ze leefden nog lang en gelukkig en brachten een glimlach op de gezichten van hun nieuwe families.

newsletter-image-2

Houd je van honden?

4.883 hondenliefhebbers ontvangen mijn dagelijkse nieuwsbrief om hun ochtend goed te beginnen. Het is opbeurend, leuk en altijd helemaal gratis. Probeer het hieronder uit!