Geschrokken van zijn eigen hik, probeert deze schattige pup ze weg te jagen

emma-martens
Geschreven door Emma Martens | Redactie
Laatste update: 24 juli 2024
Geschrokken van zijn eigen hik, probeert dit schattige puppy ze weg te jagen 1

In een hartverwarmend moment raakt een schattige kleine puppy met de naam Buck in een onverwachte strijd met een grappige irritatie - de hik.

Hikken kan verschillende oorzaken hebben. Het kan gebeuren bij opwinding, na te snel eten, door een plotselinge verandering in omgevingstemperatuur of door roken of drinken. Het is veilig om te zeggen dat Buck niet rookt of drinkt, dus die oorzaken kunnen we uitsluiten!

Voor deze jonge, acht weken oude puppy waren de onwillekeurige spasmen iets heel anders en nieuw...

Opgeschrikt door de vreemde vijand in zijn lichaam, deed deze pup een schattige poging om de hik te overwinnen.

Eerste ervaring met de hik

Buck zat comfortabel in de auto en genoot van de rit, toen er iets vreemds gebeurde. Ineens kreeg hij de hik. Het was de eerste keer dat Buck deze vreemde spasmen meemaakte en het was een beetje eng voor hem.

Toen Buck het vreemde geluid hoorde, betrok zijn gezicht. Hij wist niet wat er gebeurde. Er volgde nog een hik en nu was hij helemaal in paniek. Het was alsof hij zich afvroeg: "Wat zijn die vreemde dingen in mij?

Toen de hik bleef aanhouden, besloot Buck dat hij er genoeg van had. Hij liet zich niet langer lastigvallen door die onzichtbare hik. "Ik zal ze wegjagen!" dacht hij.

In zijn poging om de hikblues te overwinnen, begon Buck te grommen en te blaffen naar de lucht om hem heen. Hij probeerde zelfs in zijn eigen buik te bijten en te blaffen, waar hij geloofde dat de hikduivel zich schuilhield. Het was een schattige en dappere poging om zichzelf te verdedigen.

Buck's poging om de hik weg te jagen bleef niet onopgemerkt. De video van Buck's heldhaftige strijd ging al snel het internet rond. Miljoenen mensen bekeken de korte clip en ze kregen allemaal een grote glimlach op hun gezicht.

"Ik heb hetzelfde gevoel over de hik. Ik zal in de toekomst proberen naar ze te grommen," zei iemand die Buck's methode om zijn hik weg te jagen goedkeurde.

"Ik ben zo blij dat YouTube me dit heeft aangeraden. Vertel het ze, Buck! Jij zorgt ervoor dat die vervelende hik verdwijnt," zei een andere persoon, die de kleine Buck een hart onder de riem stak.

De vreugde van Buck's verhaal

In de wereld van Buck was zelfs de hik geen partij voor zijn karakter en charme. Terwijl we getuige zijn van de dappere pogingen van deze pup om zijn eigen hik te bestrijden, kunnen we alleen maar herinnerd worden aan de simpele vreugde die deze trouwe viervoeters in ons leven brengen.

newsletter-image-2

Houd je van honden?

4.883 hondenliefhebbers ontvangen mijn dagelijkse nieuwsbrief om hun ochtend goed te beginnen. Het is opbeurend, leuk en altijd helemaal gratis. Probeer het hieronder uit!