Gewonde zwerfhond crasht huwelijksceremonie en wordt geadopteerd door pasgetrouwden

emma-martens
Geschreven door Emma Martens | Redactie
Laatste update: 22 februari 2024
Gewonde zwerfhond crasht huwelijksceremonie en wordt geadopteerd door pasgetrouwden 1

In een lokale kerk stonden Tamíris Muzini, een binnenhuisarchitecte, en haar verloofde Douglas Robert op het punt om hun huwelijksgeloften uit te spreken.

Maar ze wisten niet dat een onverwachte gast de show zou stelen. Deze speciale gast was Caramelo, een lieve hond!

Caramelo mengde zich onder de gasten alsof het niets voorstelde, en toen het zover was stond hij bij de deur om het pasgetrouwde stel een speciaal cadeau te geven - zijn warme knuffels en kusjes!

De vreugdevolle verrassing

Tamíris Muzini en haar verloofde Douglas Robert hebben altijd al het idee gehad om een hond te nemen, en het lot lijkt hun wensen op het perfecte moment te hebben gehoord!

Caramelo kwam de kerk binnen en deed alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.

Hij lag op de grond en keek vredig toe hoe de ceremonie zich ontvouwde. Het was alsof hij wist dat er iets moois stond te gebeuren.

Toen Tamíris en Douglas uit de kerk stapten, was Caramelo de eerste om hen te feliciteren!

Hij benaderde het pasgetrouwde stel met zoveel enthousiasme en een kwispelende staart, en begon hen warme knuffels te geven!

Van zwerfhond tot gezinslid

Tamíris en Douglas, ontroerd door Caramelo's lieve gebaar, besloten Caramelo te adopteren. Ze wisten gewoon dat hij voorbestemd was om deel uit te maken van hun nieuwe gezin.

Het leven was niet altijd makkelijk voor Caramelo.

Hij had een gevoelige neus en een gewonde poot, maar Tamiris en Douglas zorgden goed voor hem.

In slechts een paar maanden veranderde Caramelo in een totaal nieuwe hond!

"We staan op het punt om 1 jaar huwelijk te vieren en we realiseerden ons dat er echt geen Douglas is zonder Tamiris, Tamiris zonder Douglas en geen van beiden zonder Caramelo," schreven ze op Caramelo's officiële Instagram.

Avonturen van het trio

Nu leeft het trio, inclusief Caramelo, het beste leven samen. Elke dag is een avontuur en Caramelo kan geen genoeg krijgen van zijn baasjes.

En zo vond Caramelo, ooit een zwerfhond met een moeilijk verleden, zijn nieuwe thuis en werd hij de beste kameraad van de familie.

Newsletter Image

Houd je van honden?

Dan zul je dol zijn op onze dagelijkse e-mail! Meer dan duizend hondenliefhebbers ontvangen hem om hun ochtend goed te beginnen. Het is opbeurend, leuk en altijd helemaal gratis. Probeer het hieronder eens uit!