Hond ontdekt dat hij op bezoek gaat bij opa en oma en kan zijn vreugde niet verbergen

emma-martens
Geschreven door Emma Martens | Redactie
Laatste update: 4 april 2024
Dog discovers he is going to visit grandparents and can't hide his joy 1

Vol spanning uitkijken naar een bezoekje aan de leuke en liefhebbende opa en oma is iets wat kinderen doen, maar de hond van een koppel laat zien dat hij net zo enthousiast is over een bezoekje aan de grootouders.

In een TikTok-video die al bijna 30 miljoen keer is bekeken, naderen de baasjes Skylar en Deko het einde van een 20 uur durende rit van Phoenix naar Kansas City, Missouri.

Hun brave hond Nosh zit op de achterbank en kijkt uit het raam.

Plotseling vraagt Skylar aan de hond Nosh of hij Safta en Boppa, de bijnamen van zijn grootouders, wil bezoeken en hij reageert onmiddellijk.

Je kunt hem bijna horen zeggen: "Wat? Opa en oma? Meen je dat nou? Ik ben zo opgewonden dat ik het bijna niet kan verdragen! Wanneer zijn we er?!?", alleen komt het eruit als een reeks piepjes van blijdschap.

Wat hebben opa en oma gedaan om zo'n reactie te krijgen op het uitspreken van hun namen?

Die buikmassage die hij krijgt als hij opa ziet?

"Hij reageert altijd zo op opa en oma," vertelde Skylar, "of het nu maanden of maar een paar uur geleden is dat hij ze voor het laatst heeft gezien."

@sky.q The other video got a “sensitive content warning” because of the end… but why?? 😂 #repost #dogsofttiktok #dogs #australiancattledog #blueheeler #acd #heeler #cattledog ♬ original sound - Sky.Q

Ze zei dat ze hebben gewacht totdat ze op vijf minuten afstand waren voordat ze het hem vertelden, en dat hij zich de volle vijf minuten zo gedroeg totdat ze aankwamen.

Het is helemaal niet gek dat ze gewacht hebben tot ze er bijna waren voordat ze Nosh vertelden waar ze naartoe gingen.

Kun je je voorstellen als hij nog langer moest wachten?

Skylar deelde nog een video die de liefde tussen Nosh en zijn favoriete mensen laat zien.

Als je nieuwsgierig bent naar wat voor soort hond Nosh is, het is een Australische Veedrijvershond, ook wel bekend als een Blue Heeler.

Je kunt nog meer video's zien van zijn enthousiasme wanneer hij naar het huis van opa en oma gaat op het TikTok-kanaal van Skylar.

newsletter-image-2

Houd je van honden?

4.883 hondenliefhebbers ontvangen mijn dagelijkse nieuwsbrief om hun ochtend goed te beginnen. Het is opbeurend, leuk en altijd helemaal gratis. Probeer het hieronder uit!

    Over de Auteur

    emma-martens
    Emma Martens
    Redactie

    Emma is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht met een bachelor in Communicatie. Ze heeft veel geschreven over huisdiergerelateerde onderwerpen, vooral over honden. Ze groeide op in een gezin met een Yorkshire Terriër en het maakt haar nu erg gelukkig om de honden in haar leven te verwennen met liefde en knuffels.