Hond vastgeketend aan huis kan zijn vreugde niet verbergen als hij zijn redder ziet

emma-martens
Geschreven door Emma Martens | Redactie
Laatste update: 24 juli 2024
Hond die vastgeketend zat aan een huis kan zijn vreugde niet verbergen als hij zijn redder ziet 1

Toen een man in Detroit thuiskwam, merkte hij iets ongewoons op in het huis naast hem. Er was beweging in het verlaten huis en toen hij dichterbij kwam, ontdekte hij een hond.

Toen hij een kijkje ging nemen, zag hij een lieve hond die helaas aan het huis vastgeketend zat.

De man besloot meteen dat hij de hond moest helpen. Hij wachtte geen moment en belde Rebel Dogs Detroit, een organisatie die bekend staat om het helpen van honden in nood.

Ze reageerden snel op zijn oproep en stuurden de vrijwilliger Tiffany Perkins om de situatie te controleren.

Zodra Tiffany de kleine pup zag, smolt haar hart.

"Beaker was timide en verschool zich achter de garage. Hij gluurde naar buiten toen ik naar hem begon te roepen. Toen ik dichterbij kwam, begon zijn staart te kwispelen. Toen drukte hij zich tegen ons aan omdat we hem aaiden - en hij leek zichtbaar opgelucht. Hij 'miepte' als een muppet, zo opgewonden was hij, dus hij kreeg de naam Beaker!" zei Tiffany.

Beaker zat al een lange tijd vastgeketend aan het huis. Dit maakte hem een beetje schuw toen Tiffany voor het eerst naderde. Maar het duurde niet lang voordat Beaker begreep dat Tiffany er was om hem te helpen.

Tiffany maakte Beaker snel los van het huis en je kunt je niet voorstellen hoe blij hij was om eindelijk vrij te zijn.

"Toen de ketting van de garage werd losgemaakt, liet hij zich op de grond vallen voor buikmassage en kusjes en speelse chaos," zei Tifanny.

Een bezoekje aan de dierenarts

Tiffany merkte echter iets verontrustends op. De ketting had een litteken achtergelaten op de nek van Beaker. Ze besloot meteen met hem naar de dierenarts te gaan om te kijken of alles goed met hem was.

Terwijl ze bij de dierenarts wachtten op de operatie brachten Tiffany en Beaker veel tijd met elkaar door. Ze vormden een speciale band en Beaker kreeg alle liefde en aandacht die hij lange tijd niet had gekregen.

Tiffany zei: "We hadden veel tijd voor elkaar in de auto, wachtend op zijn operatie, ruim 5 uur lang. Na een tijdje lag hij met zijn hoofd in mijn schoot te dutten."

Een nieuw begin

Beaker had veel meegemaakt, maar dat weerhield hem er niet van om een gelukkige en liefdevolle hond te zijn. Na een succesvolle operatie werd Beaker naar een pleeggezin gebracht om te herstellen.

In zijn pleeggezin vond Beaker een familie die voor hem zorgde en hem overlaadde met liefde. Hij leerde hoe hij een binnenhuis hond moest zijn en kreeg onvoorwaardelijke liefde zoals hij nog nooit had ervaren.

Op zoek naar een gouden mandje

Hond die vastgeketend zat aan een huis kan zijn vreugde niet verbergen als hij zijn redder ziet 6
Rebel Dogs Detroit

Nu is Beaker helemaal genezen en is hij op zoek naar een gouden mand. Hij wil graag een thuis vinden met een andere energieke hond. Beaker staat klaar voor lange wandelingen en speelkameraadjes vol plezier. Hij weet dat er veel aardige mensen zijn die hem de liefde en zorg kunnen geven die hij verdient.

newsletter-image-2

Houd je van honden?

4.883 hondenliefhebbers ontvangen mijn dagelijkse nieuwsbrief om hun ochtend goed te beginnen. Het is opbeurend, leuk en altijd helemaal gratis. Probeer het hieronder uit!