Oma viert haar 89e verjaardag met tien honden

emma-martens
Geschreven door Emma Martens | Redactie
Laatste update: 15 april 2024
Oma Viert Haar 89e Verjaardag Met Tien Honden 1

Nee, dit is niet een van die hartverscheurende verhalen. Ik weet dat veel ouderen alleen worden gelaten en wanhopig behoefte hebben aan gezelschap, vooral op belangrijke dagen zoals verjaardagen.

Maar Maria is geen eenzame oma die aan haar lot wordt overgelaten. Ze is een gezegende dame omringd door een liefhebbende familie.

En, ze heeft ook een heleboel vrienden!

Maar hier is het bijzondere aan... Maria's beste vrienden bewegen op vier poten. Nee, dat betekent niet dat ze wielen nodig hebben vanwege hun leeftijd.

Maria's beste metgezellen zijn honden... tien van hen!

Terwijl haar 89e verjaardag snel naderde, bedacht haar dochter het meest briljante feestidee ooit.

Ontdek hoe Maria haar 89e verjaardag vierde, en probeer ons ervan te overtuigen dat je niet hetzelfde soort verjaardagsfeest zou willen!

Tijd voor een feestje

In het huis van Maria staat familie centraal. Ze zijn allemaal nauw met elkaar verbonden en zouden daar niets aan willen veranderen. Is dat niet waar het uiteindelijk om draait?

Deze lieve oude dame woont samen met haar dochter en haar gezin, maar hun huis is helemaal niet overvol. Het zit vol met liefdevolle wezens en is gezegend met 10 harige gezinsleden.

Maria houdt van honden en heeft haar leven gewijd aan het verbeteren van hun leven. Haar tien viervoetige vrienden leven als koningen en behandelen Maria als hun koningin.

"Ze vindt het heerlijk om met dieren te leven. Ze houdt ervan om met ze te knuffelen", zei Maria's dochter

Het is tegenwoordig zeldzaam om iemand 89 jaar te zien worden. Mensen gaan jong en het is ongelooflijk om tot hun 90e levensjaar te leven. De hele familie was het erover eens dat ze een speciaal feestje moesten geven voor oma Maria.

Maar wat voor feest? Taart, dansen, leuke spelletjes en een heleboel mensen zijn een beetje ouderwets, vind je niet? Maria had iets extra's nodig om haar 89e verjaardag onvergetelijk te maken.

Ze hadden iets bijzonders voor haar:

Een feestje met al haar 10 pups erbij!

"De honden vonden het geweldig om deel te nemen aan oma's feest!" zei Victoria. "Hier worden ze behandeld als deel van de familie. Ze doen overal aan mee."

Er waren lekkernijen voor iedereen, ook voor de honden, en natuurlijk taart!

Alle honden gingen rond de tafel zitten, wachtend op hun deel van de taart. Ze vereerden Maria met hun aanwezigheid en gaven haar het mooiste cadeau: hun onvoorwaardelijke liefde!

Maria hart was vol van vreugde. Ze had zich geen beter verjaardagsfeest kunnen wensen! Een paar maanden geleden, op 23 juli, was Maria's 90e verjaardag. Ze leeft nog, is gezond en geniet van haar leven met haar 10 viervoeters. We kunnen niet wachten om te zien wat voor feest de familie volgend jaar voor haar gepland heeft! Ik denk dat er nog meer honden zullen zijn... misschien dan met feesthoedjes op!

newsletter-image-2

Houd je van honden?

4.883 hondenliefhebbers ontvangen mijn dagelijkse nieuwsbrief om hun ochtend goed te beginnen. Het is opbeurend, leuk en altijd helemaal gratis. Probeer het hieronder uit!

    Over de Auteur

    emma-martens
    Emma Martens
    Redactie

    Emma is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht met een bachelor in Communicatie. Ze heeft veel geschreven over huisdiergerelateerde onderwerpen, vooral over honden. Ze groeide op in een gezin met een Yorkshire Terriër en het maakt haar nu erg gelukkig om de honden in haar leven te verwennen met liefde en knuffels.