Puppy achtergelaten naast een vuilnisbak verandert in een lieve schat

emma-martens
Geschreven door Emma Martens | Redactie
Laatste update: 6 juni 2024
Zie hoe een vuilnis pup verandert in een echt prinsesje 1

Jammer genoeg krijgen niet alle honden de kans om direct van jongs af aan hun beste leven te beginnen. Velen krijgen zelfs nooit de kans om zich geliefd te voelen.

Dit is het verhaal van Nana, de pup die naast een vuilcontainer werd gevonden toen ze nog geen twee maanden oud was. Ze had het geluk gevonden te worden door een lieve vrouw die haar tijdelijk onderdak bood.

Maanden na haar redding vond Nana een gouden mand.

Nana was nog maar een puppy toen ze werd gevonden

Nana was veels te zwak en te fragiel om zich te verzetten toen Sandra haar naast een vuilcontainer vond. Ze was nog geen 1,5kg zwaar en ernstig ondervoed. Ze had niet eens genoeg kracht om op te staan.

Sandra bracht haar naar een dierenasiel en zorgde voor haar. Na zorgvuldig onderzoek door een dierenarts werd vastgesteld dat Nana bijna dood was door vermoeidheid, honger en dorst.

De eerste weken was ze schuw en zwak

In het begin had ze geen zin om te spelen, te wandelen of zelfs met haar staart te kwispelen.

Het enige wat ze de eerste dagen deed was in haar bench liggen en een beetje eten. Nana was erg uitgeput en ze had rust nodig. Gelukkig kon ze dat nu eindelijk krijgen.

Nog geen twee maanden later kreeg Nana een liefdevol thuis

Ze werd elke week sterker. In nog geen twee maanden tijd had deze prachtige hond weer alle energie en was ze klaar voor haar nieuwe thuis.

Nana was klaar om een gelukkige familie te voorzien van eindeloze liefde, want ze was ook liefdevol en aanhankelijk.

Nana is nu een grote, mooie prinses

Nana werd geadopteerd door een mooie familie en ze is nu in haar liefdevolle, forever home. Ze bleek een mooie, middelgrote hond te zijn met veel energie om met haar geliefden te spelen.

Dit verhaal is een ware inspiratie voor alle hondenliefhebbers die honden in nood willen helpen.

Wat Sandra die dag voor Nana deed, heeft haar leven voorgoed veranderd. Ze werd niet alleen van de straat gered maar Nana kwam ook terecht in een prachtig, zorgzaam thuis bij een verantwoordelijke familie. En is dat niet wat alle honden verdienen?

newsletter-image-2

Houd je van honden?

4.883 hondenliefhebbers ontvangen mijn dagelijkse nieuwsbrief om hun ochtend goed te beginnen. Het is opbeurend, leuk en altijd helemaal gratis. Probeer het hieronder uit!