Hechte vriendschap tussen olifant en hond die graag in het water spelen

emma-martens
Geschreven door Emma Martens | Redactie
Laatste update: 25 december 2023
Orphan elephant had no friend, but then a dog climbed on her head 1b

Bubbles, een lieve olifant, had een moeilijke start in het leven.

Ze werd gered in Afrika nadat haar ouders het slachtoffer waren geworden van harteloze stropers.

Deze stropers, op zoek naar ivoor, hebben veel olifanten gedood. Bubbles behoorde echter tot de gelukkigen die deze tragedie overleefden.

Bella, was een puppy die werd achtergelaten door een aannemer die was ingehuurd om een zwembad voor Bubbles te bouwen.

Ze wisten niet dat deze onverwachte ontmoeting zou leiden tot een bijzondere band.

Samen opgroeien

Terwijl Bubbles uitgroeide van een klein kalfje van 150 kg tot een prachtige 4 ton wegende volwassene van 1 meter 80, bloeide ook haar liefde voor zwemmen op.

Het zwembad, dat in eerste instantie voor Bubbles was gebouwd, werd het toneel voor hun unieke vriendschap.

Het zwembad en de rivier zorgden niet alleen voor plezier, maar gaven hen ook de ruimte voor hun speelse wateravonturen.

Speelse momenten

Bubbles en Bella werden onafscheidelijk. Ze waren vaak te zien terwijl ze speelden in het water, wat hartverwarmende taferelen opleverde.

Bubbles gebruikte haar slurf om een bal in het water te gooien, terwijl Bella, altijd enthousiast, van Bubbles rug sprong om de bal op te halen.

Vandaag de dag zijn hun speelse interacties bijna legendarisch en stelen ze de harten van iedereen die er getuige van is.

Een mooie vriendschap

Deze twee onwaarschijnlijke vrienden leren ons dat liefde geen grenzen kent, zelfs niet tussen een olifant en een Labrador.

De hartverwarmende vriendschap van Bubbles en Bella brengt een glimlach en warme harten en herinnert ons eraan dat de mooiste vriendschappen soms voortkomen uit de meest onverwachte momenten.

newsletter-image-2

Houd je van honden?

4.883 hondenliefhebbers ontvangen mijn dagelijkse nieuwsbrief om hun ochtend goed te beginnen. Het is opbeurend, leuk en altijd helemaal gratis. Probeer het hieronder uit!